Otthoni ápolás

3D Hyalu Fill Eye Power krém

A GIGI  3D Hyalu Fill Eye Power krémje egyesíti a legújabb fejlesztésű hatóanyagokat és a prémium, egyedülálló csomagolást

Az öregedési folyamat lassítása-, és a szem körüli öregedés jeleinek kijavítása érdekében a quinoaból, a szőlőből, a perzsa selyemakácból és a steviából nyert természetes összetevőket hyaluronsavval egyesíti.

Az egyedülálló ergonomikus dizájnnal rendelkező, rezgő kerámia-applikátor hűtő, feszesítő hatása mellett ötszörösére, vagy akár még ennél is többszörösére növeli az aktív krém bejutási mélységét és a felvitel hatékonyságát a szemkörnyéken.

A kerámiafej ideálisan illeszkedik az ergonomikus dizájnhoz, ezáltal lehetővé teszi a célzott felvitelt a szemkörnyéken. A rezgés elősegíti a tápláló összetevők bejutását és csökkenti az alsó szemhéj duzzanatát. A rezgés és a hűsítő kerámiafej kombinációja serkenti a hajszálerek vérkeringését és halványítja a szem körüli sötét karikákat.
A javasolt alkalmazás mellett (naponta kétszer: reggel és este) hozzájárul a szem körüli finom bőr különleges ápolásához, és már a legelső alkalmazás után azonnali, látható eredményeket tesz lehetővé.
A szemápolás a célzott arckezelés fontos része kell hogy legyen, ezért a GIGI ezzel a termékkel egy olyan élményt is ad, amelynek köszönhetően szeme sugárzó, friss és ránctalanabb lesz!
A szem környékét érintő mindennapos kozmetikai problémák mindegyikét kezeli, úgy mint: sötét karikák, duzzadtság, súlyos szárazság, ráncok, szem alatti táskák.

Lakossági kiszerelés: 20 ml

Felhasználás:

Használja reggel és este a letisztított szemkörnyék bőrének ápolására! A tubus finom megnyomásával lencsényi mennyiségű krémet juttasson az applikátor fejre! Finom mozdulatokkal pontszerűen ossza el a krémet a szemhéjakon! Az applikátor fej alatt található kapcsolót csúsztassa felfelé, bekapcsolva ezzel az applikátor rezgő masszázs funkcióját! A rezgő kezelőfejjel finoman addig simítgassa a kezelendő felületet, amíg a krém fel nem szívódik!