Otthoni ápolás

3D Hyalu Fill Multi Power H.A. Booster

A 3D Hyalu Fill Multi Power H.A. lehetővé teszi a tű nélküli, látványos hyaluronsav feltöltést!

A GIGI  feltöltő-, feszesítő széruma,  a legjobb megoldás a hyaluronsav optimális beviteléhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hyaluronsavat aktív hordózó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe. Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Formulája a legmodernebb dermokozmetikai technológia, mely ma elérhető.  Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságot és rugalmasságot.

A 3D Hyalu Fill Multi Power H.A. lehetővé teszi a tű nélküli, látványos hialuronsav feltöltést! Visszadja a bőr volumenét, simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elvesztett szilárdságot és rugalmasságot.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

Felhasználás:

Használja naponta reggel és este! A letisztított bőrbe lágyan teljes felszívódásig simítsa be a terméket, majd használja fölé a megszokott hidratáló, illetve éjszakai krémét