Otthoni ápolás

Biozon Age Renewal szérum

Luxus, mimikai ránctalanító szérum, mellyel látványos „méregmentes botox” hatást érhet el!

A szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Nem bénít csak relaxál! Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez, ezáltal feltölti a már kialakult ráncokat.

A BIOZON AGE RENEWAL szérum Botox- hatású, ún. neuropeptideket tartalmaz. Ezek bizonyos jelzőfehérjék, amelyek a neurotranszmitterekre (neurotranszmitterek = ezek szállítják az információt az idegvégződésektől az izmokig) hatnak, ezáltal gátolják az izommozgást, így csökkentve a mimikai ráncokat.

A szérum behatol az arcbőrbe, és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Gyengíti a vegyi anyagok kiválasztására irányuló túlzott serkentést, ezzel relaxálva az arcizmot. Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez. A szérum minden bőrtípusra alkalmazható, mimikai ránctalanító készítmény. A klinikai tesztek nem mutattak semmilyen irritatív vagy allergizáló hatást.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

Felhasználás:

Javasoljuk, hogy egyszerre csak egy nyomásnyi szérumot tegyen az ujjára, és a szérummal „rajzolja át” arcán azokat a ráncokat és barázdákat, melyek a legjobban elmélyültek. Ezután apró, körkörös mozdulatokkal, gyengéden masszírozza a szérumot a ráncok törésvonalába, a homlokon vízszintesen, a függőleges ráncoknál lentről felfelé, a szemkörnyékén a halántéktól a szemzug felé haladva! A száj környéki ráncokat úgy kezeljék, hogy csukott szájjal addig húzzák mosolyra ajkukat, míg ki nem simulnak a száj feletti ráncok, majd körkörös mozdulatokkal ide is dolgozzák be a szérumot!

A kívánt eredmény csak a szérum rendszeres, napi kétszeri, otthoni alkalmazásával érhető el! Mivel egy kifejezetten ránctalanító szérumról van szó, javasoljuk a bőrtípusnak megfelelő nappali és éjszakai krém használatát a szérum alkalmazása után!