Arckezelések

Derma Clear – Problémás bőr kezelés

A Derma Clear sorozat bőrgyógyászok, vegyészek és kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely igazi áttörést jelent a zsíros és problémás bőrök kezelésében.

A Derma  Clear sorozat bőrgyógyászok, vegyészek és kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati, hatékonysági és klinikai teszteken esett át.

Igazi áttörést jelent a zsíros és problémás bőrök kezelésében.

A Derma Clear termékcsalád segítségével megelőzhetjük a súlyosabb elváltozások megjelenését, a foltok és hegek kialakulását, illetve a meglévőket sikeresen kezelhetjük, megszüntethetjük. A termékcsalád használatával elkerülhetjük a különböző gyógyszeres kezeléseket, amik a szervezetre kockázatos hatásúak.

A Gigi Medical háromlépcsős koncepciója

  1. Diagnosztizáljuk a bőrt, hogy a legmegfelelőbb termékeket alkalmazzuk.
  2. A Derma Clear termékekkel való kezelés otthoni folytatása. Ez azért fontos, hogy két kezelés között is fenntartsuk a bőr megfelelő állapotát. Termékeink csökkentik a faggyúkiválasztást, felgyorsítják az elhalt hámsejtek leválását, tisztítják a bőrt és megvédik a baktériumoktól.
  3. Az elért eredmény szinten tartása. A problémák megszűnése után a termékek további alkalmazásával megelőzhető a pattanás visszatérése. A termékek megvédik a bőrt a környezetszennyezés ártalmaitól, a káros napsugárzástól, a szabad gyökök roncsoló hatásától, a komedók újratöltődésétől. A bőr egyenletesebbé válik.

Szalonkezelések és időtartamuk

A feltüntetett kezelési sorok csak tájékoztató jellegűek, hiszen az aktuális kezelés kiválasztása minden alkalommal egyénre szabott és függ a bőr éppen aktuálisállapotától.

Otthoni kiegészítő ápolás:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk (link) keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.

Termékcsalád otthoni termékei

Kezelések árai: link az árlistához az adott kezelés típushoz