Arckezelések

E-Vitamin kezelés

Az E-vitamint a legerélyesebb oxidáló szerként tartjuk számon, így ez a kezelés igen hatékony a bőr öregedési folyamatainak lassításában. 

Vitaminokra belsőleg és külsőleg is szükségünk van. Ezért ajánljuk Vendégeink figyelmébe az E-vitaminos kezelésünket.

Az E-vitamint a legerélyesebb oxidáló szerként tartjuk számon, így igen hatékony a bőr öregedési folyamatainak lassításában. Védi a sejthártyát a szabad gyökökkel szemben, fokozza a kötőszövet fejlődését. Antioxidáns védelem, fiatalítás zsíros és száraz bőrök számára egyaránt. A GIGI Cosmetic Laboratories E-vitamin készítményeiben, liposzómába “csomagolt” D1 alfa-tokoferol -acetát található.

Ez a bőrtípustól függetlenül stimulálja a szarusejtek szintézisét, védi a bőrt a káros hatásoktól, gátolja a ráncképződést, hidratáló, ezért normál-, száraz- és zsíros bőrökre is alkalmazható.

Szalonkezelések és időtartamuk:

Az E-vitamin termékcsaláddal önálló szalonkezeléseket általában nem végzünk, mivel minden bőrtípusra használhatjuk, ezért bármelyik kezeléstípus kiegészítőjeként elvégezhető. Amennyiben a kezelés felkeltette érdeklődését, keressen minket és egy személyre szóló tanácsadás keretében átbeszéljük az Önnek megfelelő kezelési protokollt.

Otthoni kiegészítő ápolás:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.