Arckezelések

Ester C kezelés

Szépségvitamin bomba a bőrnek! A szeborreás bőrtől kezdve, anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskori pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldást nyújt.

A GIGI egy fantasztikus termékcsaládot fejlesztett ki a legidőszerűbb igényekre, egy szépség vitaminbomba formájában. A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros bőr károsodásokról, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányról árulkodik. Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni. A táplálék útján bevitt hatóanyagok legnagyobb százalékát szervezetünk többnyire működése fenntartására hasznosítja, nagyon kis százalékban jutnak el bőrünkig. Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, amely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívül nagy hatékonysággal vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat. Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét. 

Nagyon széles körben ajánljuk a termékeket, hiszen palettája a szeborreás bőrtől kezdve, az anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskor pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldás lesz, személyre szabott kezelésekkel és házi ápolással.

A szalon termékkel bőrmegújító, hámlasztó kúrákat vagy egy-egy frissítő-, fiatalító vagy vitaminfeltöltő kezelést tudunk végezni.

Az otthoni ápolásra kínált termékek rendszeres használatával páciensünk szinten tarthatja bőre vitaminkészletét, illetve a szalonban elvégzett kezelések eredményét.

Szalonkezelések és időtartamuk:

I. Gyors feltöltő kezelés: 45 perc

 1. Arc letisztítása Ester C lágy tisztító szappannal,
 2. Peeling I. Ester C professzionális Rizs peelinggel
 3. Peeling II. Ester C Mandula peelinggel
 4. Bőrtípusnak megfelelő feltöltő pakolás, alga maszkkal koronázva

II. Regeneráló kezelés: 80 perc

 1. Gyors feltöltő kezelés +
 2. Ester C Szérum felvitele pontmasszázzsal
 3. Bőrtípusnak megfelelő arc,- nyak- és dekoltázsmasszázs
 4. Bőrtípusnak megfelelő feltöltő pakolás alga maszkkal

III. Ősztől – tavaszig végezhető mélyhámlasztó kezelések: 45 perc

Ezeket a kezeléseket csak ősztől tavaszi végezhetjük. Kúraszerű alkalmazása javasolt. 7 -10 napos időközönként, legalább 5 alkalommal. Itt már a mandulasav mellé glikolsavat,szalicilsavat is használunk. Bővebb információt a hámlasztó kezelések link alatt találsz (linkkel).

Manuális kezelések, gépi kezelésekkel kiegészítve:

IV. Regeneráló kezelés gépi kezeléssel: 100 perc

 1. Regeneráló kezelés +
 2. Gépi kezelés
  • Ultahangos gépi kezelés vagy
  • iontoforézis

V. Regeneráló kezelés rádiófrekvenciás gépi kezeléssel: 110 perc

 1. Regeneráló kezelés +
 2. Rádiófrekvenciás gépi kezelés

A feltüntetett kezelési sorok csak tájékoztató jellegűek, hiszen az aktuális kezelés kiválasztása minden alkalommal egyénre szabott és függ a bőr éppen aktuális állapotától. Az alapkezelést kiegészíthetjük anti-aging gépi kezelésekkel és kombinálhatjuk egyéb öregedésgátló terméksorok termékeivel. 

Otthoni kiegészítő ápolás:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.

ÁRAK

Ester C kezelések

Rizspeeling
1.900 Ft.
Peeling Rizs+mandulasavas
4.100 Ft.
Hámlasztó kezelés
7.900 Ft.
Gyors Feltöltő kezelés Peeling I. Ester C professzionális Rizs peelinggel, peeling II. Ester C Mandula peelinggel, bőrtípusnak megfelelő feltöltő pakolás, peloid maszk
7.800 Ft.
GYFK + arc - dekoltázs masszázs
12.100 Ft.
GYFK + arc - dekoltázs masszázs + ultrahang
15.600 Ft.
GYFK + arc - dekoltázs masszázs + rádiófrekvencia
24.100 Ft.
Ester C hámlasztó kezelés bérletek
5 alkalmas hámlasztó kezelés 30 ml krém ajándék
39.500 Ft. AKCIÓ

Egyéni igényekre szabott Ester C kezelések, kúraszerű (legalább 5 alkalom) igénybevétele esetén egyedi bérletkonstrukciókat dolgozunk ki. A részletekért érdeklődjön a Szalonban.

Mutasd a teljes árlistát