Gépi kezelések

IPL – Bőrfiatalítás és pigmentfolthalványítás

Prémium gépi kozmetikai kezelés, mely az alábbi problémákban nyújt segítséget: tartós szőrtelenítés, bőrfiatalítás, pigmentfolt halványítás.

Tartós szőrtelenítés

Az IPL (Intesive Pulse Light)-t legtöbbször végleges szőrtelenítésre használják, de kiválóan alkalmazható bőrfiatalítása, pigmentfolt – és rozacea kezelésére is. A szőrtelenítés lényege, hogy a fény a bőrben elhelyezkedő hajhagymát 70 oC-ra felmelegíti, és az elroncsolódik. A test szinte minden területén használható.

Fotorejuvenáció – bőrfiatalítás

Bőrfiatalítás, feszesítés finom ráncok csökkentése, a bőr tonizálása. A kibocsátott fény lehatol az irharétegbe és újjá alakítja a kollagén rostokat, illetve új rostok előállítására készteti a bőrt. Jelentősen javul a bőr vízfelvevő képessége, ami által akár éveket fiatalodhat. Ez a változás folyamatosan alakul ki. Minimum négy, de idősebb bőr esetében akár tíz kezelés is szükséges lehet.

Pigmentált bőr kezelése

Leginkább öregségi foltok halványításánál nagyon hatékony. Itt is több kezelés szükséges.

Rozacea, kitágult hajszálerek

Látványos javulás látható a nem gyulladásos rozaceás bőröknél. Használhatjuk a lábakon is hajszálerek kezelésére. A pigmentfoltok halványítása és a tágult hajszálerek kezelése ráadásként bőrfiatalításnak is kitűnő, így a vendégek megelégedésére két legyet üthetünk egy csapásra.

Szalonkezelések és időtartamuk

  • Tartós szőrtelenítés (függ a kezelendő testrész nagyságától)
  • Fotorejuvenáció – bőrfiatalítás (20 perc)
  • Pigmentált bőr kezelése (függ a kezelendő felület nagyságától)
  • Rozacea, kitágult hajszálerek (függ a kezelendő felület nagyságától)

A feltüntetett kezelési sorok csak tájékoztató jellegűek, hiszen az aktuális kezelés kiválasztása minden alkalommal egyénre szabott és függ a bőr éppen aktuálisállapotától.

Otthoni kiegészítő ápolás:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk (link) keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.

Kezelések árai: link az árlistához az adott kezelés típushoz