Arckezelések

New Age – Fitoösztrogénes kezelés

Kifejezetten az érett bőr számára lett kifejlesztett termékcsalád. A menupauza utáni drasztikus hormonváltozások miatti bőrproblémákra nyújt megoldást természetes úton.

A New Age kezelés aktív hatóanyaga egy fitoösztrogén, az isoflavon, mely feltölti a bőrt, helyreállítja rugalmasságát, feszességét, kisimítja a ráncokat. Az isoflavon egy növényi ösztrogén, szójából kivont protein, amely a természetes ösztrogén hatásával egyezik a bőrben.

Egyéb kozmetikai előnye, hogy elősegíti a kollagén rostok megújulását, amelyek a bőrszövet rugalmasságáért felelősek és élénkítik a sejtmegújulási folyamatokat.

New Age arckrém

Szalonkezelések és időtartamuk:

A feltüntetett kezelési sorok csak tájékoztató jellegűek, hiszen az aktuális kezelés kiválasztása minden alkalommal egyénre szabott és függ a bőr éppen aktuálisállapotától.

Otthoni kiegészítő ápolás:

New Age krém otthoni használatra

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk (link) keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.

Termékcsalád otthoni termékei:

 

Kezelések árai: link az árlistához az adott kezelés típushoz