Arckezelések

New Age – Fitoösztrogénes kezelés

Kifejezetten az érett bőr számára kifejlesztett termékcsalád. A menupauza utáni drasztikus hormonváltozások miatti bőrproblémákra nyújt megoldást természetes úton.

A ma emberének egyik célja, hogy minél tovább fiatalon, aktívan élje az életét, és ehhez a megfelelő testi-lelki kondíciót is megtartsa, megőrizze. A fiatalos külső megtartásáért sokat tehetünk egészséges táplálkozással, megfelelő életmóddal és a bőrtípusunknak megfelelő, rendszeres bőrápolással.
Az öregedés folyamatának intenzitása sok mindentől függ:

  • Örökletes tényezők: genetikailag programozott, hogy meddig őrizzük meg fiatalos külsőnket, hogy mikor kezdődnek el sejt-szövet szinten a degenerációs folyamatok
  • Külső hatások: siettetik az öregedési folyamatokat az UV sugarak, a dohányzás, a stressz, a szennyezett levegő, az egészségtelen életmód, a nem megfelelő táplálkozás és a helytelen vagy elhanyagolt bőrápolás

Szervezetünk hormonális állapota is nagy befolyással bír bőrünk kinézetére. Először a pubertás korban találkozunk jelentős bőrállapot változásokkal, de a terhesség, és még a normális menstruációs ciklus folyamán is észlelhetünk hormoningadozás miatt jelentkezõ esztétikai problémákat.

A nők esetében a következő normál életciklus a változókor, amely során a női nemi hormonok szintjének csökkenése az egész szervezetünket érintő változásokat hoz és jelentősen befolyásolja bőrünk kinézetét is.

A New Age kezelés aktív hatóanyaga egy fitoösztrogén, az isoflavon, mely feltölti a bőrt, helyreállítja rugalmasságát, feszességét, kisimítja a ráncokat.

Az isoflavon egy növényi ösztrogén, szójából kivont protein, amely a természetes ösztrogén hatásával egyezik a bőrben. Egyéb kozmetikai előnye, hogy elősegíti a kollagén rostok megújulását, amelyek a bőrszövet rugalmasságáért felelősek és élénkítik a sejtmegújulási folyamatokat.

A New Age termékcsalád esetében a szójából kivont LIPOBELLE SOYAGLYCONETM, liposzómábaa zárt geniszteint tartalmaz, melynek köszönhetően a bőr helyi hormonterápiás kezelést kap, mellékhatások nélkül. A szójakivonatot tartalmazó New Age termékcsalád a negyvenen túli hölgyek ideális kozmetikuma. Fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy kizárólag a folyamatos, rendszeres használatával érhetünk el tartós eredményt!

Szalonkezelések és időtartamuk:

A New Age termékcsaláddal önálló szalonkezeléseket általában nem végzünk, egyéb anti-aging kezelések kiegészítő kezeléseként használjuk. Amennyiben a kezelés felkeltette érdeklődését, keressen minket és egy személyre szóló tanácsadás keretében átbeszéljük az Önnek megfelelő kezelési protokollt.

Otthoni kiegészítő ápolás:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.