Gépi kezelések

Plasma G – Gépi arckezelés

Magyar gyártmányú kozmetikai gép, mely 3 funkcióval támadja meg az öregedést, azonnal látható eredmények rozacea kezelésében.

Bipoláris rádiófrekvencia kezelés

A nagyfrekvenciájú hullámok, biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésere. Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére. A bőr tónusának és szerkezetének javítására, az arc és az arckontúrok liftingjére, megemelésére. Továbbá a test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelésére. Különösen hatékony ez a módszer a felkar, a nyak, a toka feszesítésére.

 • fájdalom- és sérülésmentes,
 • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik,
 • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik,
 • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak,
 • ezzel az eljárással kezelhetők az arc, a nyak, a toka és a dekoltázs érzékeny területei is
 • zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttes érvényesülése (toka),
 • relaxáló, nyugtató hatású

Fiziológiai hátásai

Azonnali hatás: Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.

Hosszú távú hatás: az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztinrostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése egy sorgyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést. Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagénrostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából három hónapig tart. A kezelésnek köszönhető változások hatására a bőr feszesebbé válik, megújul.

Javasolt felhasználás:

 1. Az arc és az arckontúrok liftingjére, megemelésére.
 2. A test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelésére, különösen a felkar, a nyak, a toka feszesítésére.

Plazma kezelés

A plazmakisülés által végzett kezelés egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el. A kezelés során a bőrbe semmilyen idegen vegyi anyag nem kerül. A plazma az ionizált gáz a negyedik halmazállapot. A kezelések plazmakisülés segítségével történnek. Ezek a kisülések több mint 200 féle, a bőrre nézve jótékony reakciót indítanak el :

 • A vírusokat, baktériumokat, gombákat inaktiválja
 • Az immunrendszert aktiválja
 • A fibroblasztokat stimulálja, ezáltal új kollagén rostok termelődnek
 • Az artériákat, vénákat és hajszálereket „tisztítja”, a vérkeringést élénkíti
 • Erősíti az érfalakat, javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát
 • Csökkenti a gyulladást az alkalmazott területen
 • A bőrön az allergiás reakciókat csökkenti
 • A bőrben a hormonok és enzimek termelődését normalizálja
 • Műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét regenerálja
 • Az aknét, kamaszkori bőrelváltozásokat hatékonyan kezeli
 • Felgyorsítja a herpesz gyógyulását

Elektroporáció (tűnélküli mezoterápia)

Az eljárás jól alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs, kézfej, stb. bőrének fénykárosodása és egyéb problémáinak (hiperpigmentáció, szeborrea, stb…) látványos kezelésére.

A sejtmembrán elektromos tér hatására bekövetkező fokozott áteresztőképességét kihasználó eljárást nevezzük elektroporációnak. A technológiát sokszor tű nélküli mezoterápiaként is emlegetik.

A mezoterápiára való utalás oka az, hogy a készülék által kibocsátott speciális elektromos hullámok – az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) nyitott szúrcsatornákhoz hasonló – szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül) egyedülállóan hatékony módon, és sokkal intenzívebben szívódik fel a bőrbe összehasonlítva más felszívódás növelő módszerekkel.

Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. Az eljárás teljesen reverzibilisen kezeli a sejtmembránt, károsodást nem idéz elő, a kezelés után a megnyílt csatornák záródnak. Az elektroporációval legyőzhető a hám védekező funkciója, amit a következő mérési eredmények bizonyítanak az egyszerű lokális kezeléssel való összehasonlításban:

1200%-kal jobb hatóanyag felszívódás a hámban.

4000%-kal több hatóanyag a bőralatti kötőszövetben.

Az elektroporáció alkalmazásával kész koktélkeverékek és egyénileg összeállított mezoterápiás koktélok is bevihetőek a bőr mély rétegeibe.

Az eljárás jól alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs, kézfej, stb. bőrének fénykárosodása és egyéb problémáinak (hiperpigmentáció, szeborrea, stb…) látványos kezelésére.

Szalonkezelések és időtartamuk

A feltüntetett kezelési sorok csak tájékoztató jellegűek, hiszen az aktuális kezelés kiválasztása minden alkalommal egyénre szabott és függ a bőr éppen aktuálisállapotától.

1. Rádiófrekvencia (20 perc)
2. PLASMA funkció (5-20 perc)
3. Elekroporáció (20 perc)

A funkciókat külön-külön, de akár együtt is használhatjuk a bőrprobléma azonosítása után.

Kezelés

Otthoni kiegészítő ápolás:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk (link) keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.

Kezelések árai: link az árlistához az adott kezelés típushoz