Arckezelések

Recovery – Őssejtes kezelés

A termékcsalád alkalmas minden vendég bőrfiatalítására, ránctalanítására, de kifejezetten ajánljuk a fokozottan érzékeny, eritémiára hajlamos, rozaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására.

A Recovery egy gyógyászati terméksor, melyben a termékek mindegyike parabénmentes100% allergénmentes parfümmel illatosított, hipoallergén.

Alkalmas minden vendég bőrfiatalítására, ránctalanítására, de kifejezetten ajánljuk a fokozottan érzékeny eritémiára hajlamos, rozaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására.

Főbb hatóanyagok

PhytoCeliTecTM Malus Domestica | egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómákba zárva. Az elvégzett kutatások azt bizonyították, hogy az alma őssejtjeiből nyert kivonat 92%-al serkenti az emberi őssejtek termelődését. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel bőrünket, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtjei megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik.

Butterbur kivonat | intenzíven nyugtató és az allergiás tüneteket enyhítő hatású hatóanyag.

Speciális édesgyökér kivonat |  gyulladás-és bőrpír csökkentő hatóanyag.

Biodyes® TRF® | speciális élesztőkivonat nyugtató, gyulladás – és irritáció gátló hatással bír. Mélyen hidratálja a bőrt, segíti a hialuronsav megkötését, csökkenti a ráncok mélységét, intenzív collagen felépítő mechanizmusok beindításával.

Szalonkezelések és időtartamuk:

A Recovery termékcsaláddal önálló szalonkezeléseket általában nem végzünk, mivel minden bőrtípusra használhatjuk, ezért bármelyik kezeléstípus kiegészítőjeként elvégezhető.

Otthoni kiegészítő ápolás:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő krémek használatára.

Recovery otthoni krém

Recovery otthoni termékek:

Rozaceás, érzékeny bőrökre kifejezetten ajánljuk a Recovery bőrpír csökkentő intenzív krémet, mely az előzőekben felsorolt hatóanyagokon felül tartalmaz még egy Aldavine és egy MDI Amyno glycan nevű hatóanyagot.

Az Aldavine egy barna és egy vörös alga poliszacharidjainak keverékét tartalmazó hatóanyag. Az algákat az UNESCO által védett nagytisztaságú tengerekből nyerik. Megerősíti a hajszálerek falát, megelőzi a rozaceát és a pókangiomák kialakulását, a kialakult elváltozásokat orvosolja.

Az MDI Amyno glycan a bőr önregenerációját erősíti fel.

Árak

GIGI Recovery kezelések

Recovey kezelés I. Peeling, arc – és dekoltázsmasszázs, pakolás
7.900 Ft.
Recovey kezelés II. Peeling, gépi kezelés, arc – és dekoltázsmasszázs, pakolás
10.800 Ft.