Arckezelések

Recovery – Őssejtes kezelés

A termékcsalád alkalmas minden vendég bőrfiatalítására, ránctalanítására, de kifejezetten ajánljuk a fokozottan érzékeny, eritémiára hajlamos, rozaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására.

A Recovery egy gyógyászati terméksor, mely a bőr különböző igénybevételeiből származó problémáinak kezelésére lett kifejlesztve. A termékek mindegyike parabénmentes100% allergénmentes parfümmel illatosított, hipoallergén.

Kinek ajánljuk a Recovery termékeket?

Minden páciensünknek bőrfiatalításra, ránctalanításra és kifejezetten ajánlottak a fokozottan érzékeny, gyulladásra-, eritémára hajlamos, rosaceás-, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására. Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét, és helyreállítják annak egészséges működését.

Mit jelent, hogy elő- és utókezelő termékcsalád?
Egy olyan korban élünk, amikor mindenki, minél tovább szeretne fiatal és ránctalan maradni. Amennyiben valaki későn kap észbe, vagy éppen rossz genetikával rendelkezik, bizony sokkal drasztikusabb eljárásokhoz kell folyamodnia, mint a megszokott, mindennapi kozmetikai eljárások. A kisebb, nagyobb plasztikai műtétek, feltöltések, mélyhámlasztások és más erőteljesebb esztétikai eljárások, bizony megviselhetik az amúgy egyáltalán nem érzékeny bőröket is. Ebben a problémakörben is nagy segítséget nyújthat a Recovery termékcsalád.

Előkezeli a bőrt:

  • Előkészíti a bőrt a kozmetikai vagy orvosi eljárásokra
  • Felerősíti és egyenletessé teszi a bőr hatóanyag befogadását
  • Felgyorsítja a bőr regenerálódó képességét
  • Helyreállítja a bőr természetes védekező képességét
  • Minimalizálja a kozmetikai és orvosi beavatkozások kockázati tényezőit

Utókezeli a bőrt:

  • Nyugtatja a bőrt
  • Megerősíti és felgyorsítja a bőr öngyógyító képességét
  • Csökkenti a kezelések kellemetlen mellékhatásait (duzzanat, bőrpír, feszülő érzés, szárazság)
  • Felerősíti az alkalmazott kozmetikai-, gyógyászati eljárások hatásfokát
  • Elősegíti az elért eredmények hosszútávú megőrzését

Szalonkezelések és időtartamuk:

A Recovery termékcsaláddal önálló szalonkezeléseket általában nem végzünk, mivel minden bőrtípusra használhatjuk, ezért bármelyik kezeléstípus kiegészítőjeként elvégezhető.

Otthoni kiegészítő ápolás Recovery termékekkel:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.

Rozaceás, érzékeny bőrökre kifejezetten ajánljuk a Recovery bőrpír csökkentő intenzív krémet, mely az előzőekben felsorolt hatóanyagokon felül tartalmaz még egy Aldavine és egy MDI Amyno glycan nevű hatóanyagot.