Gáspárné Vass Mária “Böbe”

Kozmetikus mester, GIGI szakmai tréner

1983 óta dolgozok kozmetikusként. Először Budán, a mesteremnél majd 1985-ben a mestervizsga megszerzése után Pesterzsébeten kozmetikus kisiparosként kezdtem tevékenykedni.

1995 óta foglalkozok tanulóképzéssel a kozmetikában, valamint 4 évig gyakorlati oktatóként dolgoztam egy kozmetikus iskolában. A GIGI cég szakmai bemutatóin és kongresszusain gyakorlati, bemutató kozmetikusként veszek részt.

A GIGI magyarországi megjelenése óta dolgozok a termékeikkel. A cég az elsők között jelent meg Magyarországon, mint professzionális szalontermékeket gyártó és forgalmazó cég. Már akkor is nyitott voltam minden újdonságra, ezért választottam a GIGI termékeket. Azóta is elégedett vagyok, mert kiélhetem kreativitásomat, mivel a cég közel 180 termékét szabadon variálhatom, illetve legalább évente egy új termékcsaláddal örvendeztethetem meg vendégeimet.

Nagyon tetszik, hogy az új elvárásoknak megfelelően a régi készítmények is folyamatosan megújulnak. Folyamatosan továbbképzésekre és tanfolyamokra járok, így vendégeimet megújuló szolgáltatásokkal és kezelésekkel várom.