Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szalonunkban egyéni problémákra és igényekre szabott kezeléseket végzünk GIGI termékekkel. Ezek hatásait kozmetikai gépi kezelésekkel tudjuk még jobban fokozni: tű nélküli mezoterápia, bőrfiatalítás, gépi hámlasztás, stb.

Arckezelések

A GIGI termékcsaládjainak segítségével szinte az összes bőrproblémára tudunk megoldást nyújtani, legyen az problémás bőr kezelés vagy bőrfiatalítás. Amennyiben nem tudja, hogy melyik kezelésünk lenne Önnek a legmegfelelőbb jelentkezzen egy egyéni bőrdiagnosztikára, ahol egyénre szabott kezelés csomagot javaslunk Önnek.

Mutasd a részleteket

Gépi kezelések

Legkorszerűbb kozmetikai gépeinkkel a legegyszerűbb bőrproblémáktól a legösszetettebbig nyújtunk számos megoldást. A gépi kezeléseket önmagukban is használhatjuk, de maximális hatásukat speciális arckezelésekkel összevonva érik el. Egyénre szabott kezelési csomagjának összeállításáért jelentkezzen egyéni bőrdiagnosztikai szolgáltatásunkra.

Mutasd a részleteket

Smink és műszempilla

Esküvői és alkalmi sminkkészítésen felül, szempillaliftinggel és 1-2-3-4D-s szempilla készítéssel várjuk kedves Vendégeinket! Két havonta profi sminkes szakember tart szalonunkban egyéni sminkoktatást egy Sminktanoda keretein belül, ahol mindenki megtanulhatja elkészíteni az Ő általa kiválasztott sminket.

Mutasd a részleteket

Szőrtelenítés

Felesleges szőrszálaitól hagyományos gyantával vagy cukorpasztás eljárással tudjuk megszabadítani. Ha tartósan szeretne megválni tőlük, válassza az IPL villanófényes szőrtelenítést.

Mutasd a részleteket