Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szalonunkban egyéni problémákra és igényekre szabott kezeléseket végzünk GIGI termékekkel. Ezek hatásait kozmetikai gépi kezelésekkel tudjuk még jobban fokozni: tű nélküli mezoterápia, bőrfiatalítás, gépi hámlasztás, stb.

Arckezelések

A GIGI termékcsaládjainak segítségével szinte az összes bőrproblémára tudunk megoldást nyújtani, legyen az problémás bőr kezelés vagy bőrfiatalítás. Amennyiben nem tudja, hogy melyik kezelésünk lenne bőrének a legmegfelelőbb jelentkezzen személyre szóló, egyéni bőrdiagnosztikára.

Mutasd a részleteket

Gépi kezelések

Legkorszerűbb kozmetikai gépeinkkel a legegyszerűbb bőrproblémáktól a legösszetettebbig nyújtunk számos megoldást. A gépi kezeléseket önmagukban is használhatjuk, de maximális hatásukat speciális arckezelésekkel összevonva érik el. Egyénre szabott kezelési csomagjának összeállításáért jelentkezzen egyéni bőrdiagnosztikai szolgáltatásunkra.

Mutasd a részleteket

Otthoni ápolás

A szalonban elért eredményeket még tovább fokozhatjuk otthonunkban, azonban ehhez elengedhetetlen, hogy otthon is megfelelő arcápolási protokollt kövessünk az egyéni bőrdiagnosztikán meghatározott termékekkel.

Mutasd a részleteket

Smink, szempilla, szemöldök

Esküvői és alkalmi sminkkészítésen felül, szempillaliftinggel várjuk kedves Vendégeinket! Két havonta profi sminkes szakember tart szalonunkban egyéni sminkoktatást egy Sminktanoda keretein belül, ahol mindenki megtanulhatja elkészíteni az Ő általa kiválasztott sminket.

Mutasd a részleteket

Szőrtelenítés

Felesleges szőrszálaitól hagyományos gyantával vagy cukorpasztás eljárással tudjuk megszabadítani. Ha tartósan szeretne megválni tőlük, válassza az IPL villanófényes szőrtelenítést.

Mutasd a részleteket