Arckezelések

City Nap

Exkluzív arckezelő termékcsalád, amely természetes összetevőket kombinálva véd az UV-sugárzás, a kék fény, a szmog és a por ellen.

A CITY NAP terméksor átfogó, kifinomult bőrápolási megoldást kínál, mely illeszkedik a modern városi élethez. Antioxidánsai, gyulladáscsökkentő hatóanyagai és a DNS-t helyreállító összetevők segítenek megerősíteni a bőr természetes védekező rendszerét a szennyezett, városi-, környezeti stressz tényezői és veszélyei ellen.

Bőrápolás a napsugárzás elleni védelmen túl:

 • A hatékony napsugárzás elleni védelem régóta szerves része minden hatékony bőrápolási rutinnak, így védve a bőrt a korai öregedés ellen. Azonban újabb tanulmányok kimutatták, hogy az olyan tényezők, mint a légszennyezés és a kék fény (számítógépek, okos telefonok és LED-fények) szintén aggasztó mértékben gyorsítják a bőr öregedési folyamatát, a nap 24 órájában, és a hét minden napján.
 • A túlzott ultraibolya és infravörös sugárzás szabad gyökök kialakulásához, gyulladáshoz és az extracelluláris mátrix lebomlásához vezethet, ami korai öregedést, napégést, szárazságot, kipirosodást, sötét foltokat, napsugárzás okozta öregedést és a bőrrák különféle formáit okozza.

Küzdelem a városi szennyezettség ellen (Urban Anti-Pollution):

A GIGI büszkén mutatja be a CITY NAP (Natural Anti-Pollution) termékcsaládot, amely egy különleges, legújabb kutatásokon alapuló kollekció: az antioxidánsok, gyulladáscsökkentő hatóanyagok és DNS-t védő összetevők segítenek megerősíteni a bőr természetes védekező rendszerét a szennyezett, városi, környezeti stressz tényezői és veszélyei ellen.

A GIGI különleges CITY NAP termékcsaládja átfogó, kifinomult bőrápolási megoldást kínál, mely illeszkedik a modern városi élethez.

Mindegyik CITY NAP termék egyedülálló komplexet tartalmaz, mely védi a bőrt:

 • az UV-sugárzás (UVA + UVB) által kiváltott negatív hatásoktól,
 • a nehézfémek és vegyi anyagok okozta károsodástól,
 • a füsttől, szmogtól, portól és légszennyezéstől.

A termékcsalád fő összetevője annak a 4 különleges növénynek a kivonata, amelyek az évezredek során különleges önvédelmi mechanizmusokat fejlesztettek ki, hogy védjék magukat a zord és extrém időjárási körülményektől. Mindegyik kivonatot kifinomult technológia segítségével nyertük ki a növényekből, hogy megőrizzük a növények különleges tulajdonságait.

Szalonkezelések és időtartamuk:

 I. City Nap alap anti-aging kezelés (90 perc)

 1. Letisztítás City Nap aktív szenes peeling szappannal
 2. Peeling Ester C rizspeeling 2%-os szalicilsavas peelingel
 3. Masszázs Bioplasma mélyhidratáló masszázskrémmel
 4. Ultrahang – City Nap éjszakai krém
 5. City Nap szépségmaszk felhelyezése
 6. Hidratálás + fényvédelem City Nap nappali krémmel + Sun Care SPF 40 hidratáló fluiddal

A feltüntetett kezelési sor csak tájékoztató jellegű, hiszen az aktuális kezelés kiválasztása minden alkalommal egyénre szabott és függ a bőr éppen aktuális állapotától. Amennyiben a City Nap kezelések felkeltették érdeklődését, keressen minket és egy egyéni bőrdiagnosztika alkalmával összeállítjuk az Ön bőrének megfelelő kezelési – és otthonápolási protokollt. 

Otthoni kiegészítő ápolás:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.