Szolgáltatások

Arckezelések

A GIGI termékcsaládjainak segítségével szinte az összes bőrproblémára tudunk megoldást nyújtani, legyen az problémás bőr kezelés vagy bőrfiatalítás. Amennyiben nem tudja, hogy melyik kezelésünk lenne Önnek a legmegfelelőbb jelentkezzen egy egyéni bőrdiagnosztikára, ahol egyénre szabott kezelés csomagot javaslunk Önnek.

Nutri Peptide

Ha úgy érzed, hogy már nem tudod megállítani az öregedési folyamatokat vagy/és túl zsírosnak érzed a bőrödet akkor itt találod a megoldást.

Részletek

Oxygen kezelés

A termékcsalád egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára, az öregedés jeleinek megszüntetésére.

Részletek

Ester C kezelés

Széles körben ajánlott termékcsalád: szeborreás bőrtől kezdve, anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskori pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldást nyújt.

Részletek

Bioplasma kezelés

5 csillagos alga kezelés a ráncok, tág pórusok, laza tónus, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok kezelésére.

Részletek

Recovery – Őssejtes kezelés

A termékcsalád alkalmas minden vendég bőrfiatalítására, ránctalanítására, de kifejezetten ajánljuk a fokozottan érzékeny, eritémiára hajlamos, rozaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására.

Részletek

New Age – Fitoösztrogénes kezelés

Kifejezetten az érett bőr számára lett kifejlesztett termékcsalád. A menupauza utáni drasztikus hormonváltozások miatti bőrproblémákra nyújt megoldást természetes úton.

Részletek

E-Vitamin kezelés

Az E-vitamint a legerélyesebb oxidáló szerként tartjuk számon, így ez a kezelés igen hatékony a bőr öregedési folyamatainak lassításában. 

Részletek

Derma Clear – Problémás bőr kezelés

A Derma Clear sorozat bőrgyógyászok, vegyészek és kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely igazi áttörést jelent a zsíros és problémás bőrök kezelésében.

Részletek

Hámlasztó kezelések

Hatékony megoldások minden bőrproblémára AHA és BHA hatóanyagokkal. A kezeléseket kúraszerűen, kizárólag ősztől – tavaszig végezzük.

Részletek