Arckezelések

Bioplasma kezelés

5 csillagos alga kezelés a ráncok, tág pórusok, laza tónus, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok kezelésére.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer. Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtt feltöltő kezelést, vagy hosszabb, regeneráló, kényeztető kezelést, illetve kezelési kúrát.

Ez a termék vonal lehetővé teszi a bőr számára, hogy ellenálljon a környezeti és az életkorból adódó károsodásoknak. Folyamatosan ellensúlyozza az oxidáció hatásait, táplálja és energiával látja el a sejteket. Hosszú távú használata puha, rugalmas bőrt, fiatalos, élénk megjelenést biztosít. A mai modern életvitelünknek és a civilizációs ártalmaknak köszönhetően már 25 éves kortól megfigyelhetőek a bőr öregedésének egyértelmű jelei. A környezeti károsodások és szennyeződések, amennyiben nem kezeljük, semlegesítjük őket. már viszonylag fiatal korban felgyorsítják a bőr öregedését. Emellett a környezeti stressz közvetlenül befolyásolja a bőr egészséges működését, gátolja a sérülések gyógyulását, és a fiatalos megjelenés fenntartásához nélkülözhetetlen regenerációs folyamatok lezajlását.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja az alábbi problémákra nyújt megoldást: ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer.

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, a szmog, az életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumokban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes, nyílt tengerszakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.

Szalonkezelések és időtartamuk:

Manuális kezelések:

I. Gyors feltöltő kezelés (30 perc)

 1. Letisztítás Glycopure szappannal
 2. Peeling Azelain savas peelinggel
 3. Bioplasma szérum besimítása pontmasszázzsal
 4. Bioplasma revitalizáló -aktíváló maszk felhelyezése, közben kéz masszázs, amit a kézfej peelingezése előz meg,
 5. Fényvédő Bioplasma nappali krém besimítása.

II. Regeneráló kezelés (60 perc)

 1. A gyors feltöltő kezelés +
 2. 30 perces arc – nyak –  és dekoltázsmasszázs Bioplasma hidratáló masszázskrémmel, melynek 10% NA- hialuronát tartalma van az 5 algakivonaton kívül.

Manuális kezelések, gépi kezelésekkel kiegészítve:

III. Regeneráló kezelés bőrtípusnak megfelelő gépi kezeléssel  (110 perc):

 1. Regeneráló kezelés +
 2. Gépi kezelés mely lehet
  • ​ultrahang vagy
  • ​elektromos Face Lifting vagy
  • ​rádiófrekvenciás gépi kezelés
 3. Természetesen itt sem maradhat el a befejezésnél a megfelelő fényvédőkrém használata.

A feltüntetett kezelési sorok csak tájékoztató jellegűek, hiszen az aktuális kezelés kiválasztása minden alkalommal egyénre szabott és függ a bőr éppen aktuális állapotától. Az alapkezelést kiegészíthetjük anti-aging gépi kezelésekkel és kombinálhatjuk egyéb öregedésgátló terméksorok termékeivel. 

Otthoni kiegészítő ápolás Bioplasma termékekekkel:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.

Bioplasma supreme hidratáló krém zsíros bőrre SPF 17
Intenzív hidratáló, feszesítő krém. Csökkenti a pórusok méretét, folyamatos használata megszünteti a bőr olajos csillogását. Teljes körű UVA- és UVB védelemmel látja el a bőrt. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.

Bioplasma supreme hidratáló krém száraz bőrre SPF 20
Intenzív, hidratáló, tápláló, feszesítő krém.  Megszünteti a bőr húzódását, szárazságát. Pótolja a hiányzó hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. Új életerővel tölti fel a bőrt. Teljes körű UVA- és UVB védelemet biztosít. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.

Bioplasma tápláló krém
Tápláló, regeneráló krém.  Víz- és zsírhiányos bőrök ápolására alkalmazható bemasszírozható, beultrahangozható, luxus tápláló krém. Mélyen hidratálja, táplálja a bőrt, gyógyítja a bőr sérüléseit. Semlegesíti a szabad gyököket, stimulálja a kollagén és hialuronsav szintézist. Visszaállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit.

Bioplasma Supreme szérum
Aktív regeneráló, feltöltő, fiatalító luxus szérum. Magas hatóanyag koncentrációja azonnal aktiválja a bőrt, helyreállítja a bőr egészséges működését és védekező funkcióit. Minden bőrtípus fiatalítására, regenerálására alkalmas mélyhidratáló szérum, mely kijavítja az életvitelből eredő bőrproblémákat. Stimulálja a kollagén és hialuronsav szintézist. Feltölti energiával, ásványianyagokkal és vitaminokkal a bőrt. Finoman halványítja pigmentációkat.

Bioplasma CC krém SPF 15
Bioplasma CC.jpgA BB krém továbbfejlesztett változata, de annál sokkal jobb fedést biztosít. A CC, a colour corrector rövidítése magyarul színkorrigáló krém. Több mint egy hidratálókrém és több mint egy alapozó. Tulajdonképpen ennek a kettőnek a kombinációja. Mattá és egységes színűvé varázsolja a bőrt. Hialuronsavval biztosítja a bőr egész napos hidratálását. Teljes körű UV-védelmet biztosít. C- és E-vitamin tartalmával védi a bőrt a káros külső hatásoktól, gátolja a pigmentfoltok és ráncok kialakulását, simítja a bőrt, semlegesít a szabad gyököket, gyógyítja a sérüléseket. Allantoinnal nyugtatja, koffeinnel revitalizálja a bőrt. Olaj- és parabénmentes termék.

 

Árak

GIGI Bioplasma kezelések

Gyors feltöltő kezelés Peeling, Bioplasma szérum besimítása, Bioplasma revitalizáló -aktíváló maszk felhelyezése, fényvédő Bioplasma nappali krém
8.100 Ft.
Regeneráló kezelés Gyors feltöltő kezelés + masszázs magasabb hatóanyag tartalmú krémmel
13.500 Ft.
Regeneráló kezelés + UH gépi kezelés
16.800 Ft.

Egyéni igényekre szabott Bioplasma kezelések, kúraszerű (legalább 5 alkalom) igénybevétele esetén egyedi bérletkonstrukciókat dolgozunk ki. A részletekért érdeklődjön a Szalonban.

Mutasd a teljes árlistát