Arckezelések

Bioplasma kezelés

5 csillagos alga kezelés a ráncok, tág pórusok, laza tónus, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok kezelésére.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer mely az alábbi problémákra nyújt megoldást: ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer. Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, szmog, életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások.

A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be a Bioplasma termékcsaládba.

A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tengeriszakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.

Az 5 különleges alga kivonat

Sahel Scenedesmus | Növeli a bőr nedvesség tartalmát és nedvesség megkötő képességét. Semlegesíti a szabad gyököket így akadályozva a sejtek DNS-károsodását. Felerősíti a sejtlégzés hatékonyságát, a bőr természetes védekező képességét. Nyugtatja a bőrt, csillapítja az irritációt, a bőrpírt.

Chondrus Cripsus | Természetes feltöltőnek is hívják.  Feltölti nedvességgel nem csak az epidermiszt, hanem a mélyebb területeket is, felduzzasztja a kollagén és elasztin rostokat. Azonban nem csak beviszi ezt a nedvességet, hanem meg is tartja azt. Emellett azonnal nyugtatja, hűsíti a bőrt.

Alaria Esculenta | Omega zsírsavjai kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyököket. Kollagenáz blokkoló tartalma védi a rugalmas rostokat, miközben többi hatóanyaga ösztönzi a kollagén szintézis. Az Alaria kivonat elősegíti a hialuronsav szintézist, miközben felerősíti a sejtlégzést és a sejtek közötti energiaáramlást.

Laminaria | Antibakteriális hatásának köszönhetően csökkenti a pattanást és mitesszert kiváltó baktériumok számát.

Codium Tomentosum | Magas MMF tartalmának (Marine Moisturizing Factor) magyarul: tengeri hidratáló faktor tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja a bőrt. Alfa-hidroxisav tartalma elősegíti a bőr megújulást. Szalicilsav tartalma csökkenti a gyulladásokat. Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, illetve hosszabb regeneráló – kényeztető kezelést vagy kezelési kúrát.

Szalonkezelések és időtartamuk

Manuális kezelések

I. Gyors feltöltő kezelés (30 perc)

 1. Letisztítás Glycopure szappannal
 2. Peeling Azelain savas peelinggel
 3. Bioplasma szérum besimítása pontmasszázzsal
 4. Bioplasma revitalizáló -aktíváló maszk felhelyezése, közben kéz masszázs, amit a kézfej peelingezése előz meg,
 5. Fényvédő Bioplasma nappali krém besimítása.

II. Regeneráló kezelés (60 perc)

 1. A gyors feltöltő kezelés +
 2. 30 perces arc – nyak –  és dekoltázsmasszázzs Bioplasma hidratáló masszázskrémmel, melynek 10% NA- hialuronát tartalma van az 5 algakivonaton kívül.
 3. A kezelést még megkoronázhatjuk elektromos kezeléssel is, mely a bőrtípusnak megfelelően lehet UH, vagy a GIGI QUADRO gépével végzett FACE LIFTING.
 4. Természetesen itt sem maradhat el a befejezésnél a megfelelő fényvédőkrém használata.

Manuális kezelések, gépi kezelésekkel kiegészítve:

III. Regeneráló kezelés bőrtípusnak megfelelő gépi kezeléssel  (110 perc):

 1. Regeneráló kezelés +
 2. Gépi kezelés mely lehet
  • ​ultrahang vagy
  • ​elektromos Face Lifting vagy
  • ​rádiófrekvenciás gépi kezelés
 3. Természetesen itt sem maradhat el a befejezésnél a megfelelő fényvédőkrém használata.

Otthoni kiegészítő ápolás Bioplasma termékekekkel

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő krémek használatára.

Bioplasma supreme hidratáló krém zsíros bőrre SPF 17
Intenzív hidratáló, feszesítő krém. Csökkenti a pórusok méretét, folyamatos használata megszünteti a bőr olajos csillogását. Teljes körű UVA- és UVB védelemmel látja el a bőrt. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.

Bioplasma supreme hidratáló krém száraz bőrre SPF 20
Intenzív, hidratáló, tápláló, feszesítő krém.  Megszünteti a bőr húzódását, szárazságát. Pótolja a hiányzó hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. Új életerővel tölti fel a bőrt. Teljes körű UVA- és UVB védelemet biztosít. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.

Bioplasma tápláló krém
Tápláló, regeneráló krém.  Víz- és zsírhiányos bőrök ápolására alkalmazható bemasszírozható, beultrahangozható, luxus tápláló krém. Mélyen hidratálja, táplálja a bőrt, gyógyítja a bőr sérüléseit. Semlegesíti a szabad gyököket, stimulálja a kollagén és hialuronsav szintézist. Visszaállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit.

Bioplasma Supreme szérum
Aktív regeneráló, feltöltő, fiatalító luxus szérum. Magas hatóanyag koncentrációja azonnal aktiválja a bőrt, helyreállítja a bőr egészséges működését és védekező funkcióit. Minden bőrtípus fiatalítására, regenerálására alkalmas mélyhidratáló szérum, mely kijavítja az életvitelből eredő bőrproblémákat. Stimulálja a kollagén és hialuronsav szintézist. Feltölti energiával, ásványianyagokkal és vitaminokkal a bőrt. Finoman halványítja pigmentációkat.

Bioplasma CC krém SPF 15
Bioplasma CC.jpgA BB krém továbbfejlesztett változata, de annál sokkal jobb fedést biztosít. A CC, a colour corrector rövidítése magyarul színkorrigáló krém. Több mint egy hidratálókrém és több mint egy alapozó. Tulajdonképpen ennek a kettőnek a kombinációja. Mattá és egységes színűvé varázsolja a bőrt. Hialuronsavval biztosítja a bőr egész napos hidratálását. Teljes körű UV-védelmet biztosít. C- és E-vitamin tartalmával védi a bőrt a káros külső hatásoktól, gátolja a pigmentfoltok és ráncok kialakulását, simítja a bőrt, semlegesít a szabad gyököket, gyógyítja a sérüléseket. Allantoinnal nyugtatja, koffeinnel revitalizálja a bőrt. Olaj- és parabénmentes termék.

 

Árak

GIGI Bioplasma kezelések

Gyors feltöltő kezelés Peeling, Bioplasma szérum besimítása, Bioplasma revitalizáló -aktíváló maszk felhelyezése, fényvédő Bioplasma nappali krém
6.900 Ft.
Regeneráló kezelés Gyors feltöltő kezelés + masszázs magasabb hatóanyag tartalmú kérmmel
12.000 Ft.
Regeneráló kezelés + UH gépi kezelés
14.300 Ft.