Arckezelések

Savas mélyhámlasztó kezelések

Hatékony megoldások minden bőrproblémára AHA és BHA hatóanyagokkal. A kezeléseket kúraszerűen, kizárólag ősztől – tavaszig végezzük.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr „kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából 1 hónapot vesz igénybe. Az egy hónapon keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

A kezelést az alábbi problémákkal küszködőknek ajánljuk

 • akinek a bőre egyenetlen felszínű
 • aki ráncosodik
 • akinek a bőre egyenetlenül pigmentált, a napfény, szoláriumozás károsította
 • aki gyors és eredményes kezelést szeretne
 • akinek bőre fáradtnak, vitalitást vesztettnek tűnik
 • aki pattanásoktól és hegektől szenved

Négy lépcsős kezelés

 1. Konzultáció
 2. Előkészítés | otthon 2 hétig a kezelés megkezdése előtt használni kell a Retinol Forte termékeket. Ezzel készítjük elő a bőrt a hámlasztásra. Fokozottan kell figyelni a fényvédelemre!
 3. Kozmetikai kezelés | személyre szabottan zajlik a bőrelváltozás és a bőrtípus függvényében.
 4. Utókezelés | otthoni ápolás a Retinol Forte termékekkel, fényvédőt tartalmazó krém kötelező használata!

Mikor nem alkalmazható a kezelés?

 • hatóanyag érzékenység
 • bőrrák
 • aktív herpesz
 • terhesség és szoptatás
 • Roacuttan használata az elmúlt 6 hónapban
 • gyulladt, frissen leégett bőr
 • fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén.

A kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!

A hámlasztó kezelések eredményes alkalmazásához feltétlenül szükséges a páciens együttműködése és az otthoni ápolásra ajánlott termékek megfelelő, rendszeres használata

Szalonkezelések és időtartamuk:

I. Hámlasztó kezelés (45 perc/alkalom 5-6x ismételve 7-10 naponta)

A hámlasztó kezeléseket bőrtípusnak és a problémának megfelelő termékcsaláddal végezzük Ester C, Recovery, Nutri-Peptide, Glycopure, Retin-A

 1. Letisztítás a kezelés típusának megfelelő szappannal
 2. Peeling 1. – rizsselyem peeling,  2%-os szalicilsavat tartalmaz
 3. Peeling 2. – bőrtípusnak megfelelő peeling folyadék
 4. Bőr PH visszaállítás
 5. Bőrtípusnak megfelelő táplálás szérummal és fényvédelem

A mélyhámlasztó kezelések egy-egy alkalommal is végezhetőek az aktuális kezelés eredményének fokozásaképpen. Kúra esetén a kúra alatt a peeling folyadékokat akár váltogatjuk is a bőr reakciójának függvényében. Mélyhámlasztó kezeléseket kozmetikai gépekkel is végzünk, melyekről bővebb információt itt talál.

A feltüntetett kezelési sorok csak tájékoztató jellegűek, hiszen az aktuális kezelés kiválasztása minden alkalommal egyénre szabott és függ a bőr éppen aktuális állapotától. Amennyiben a hámlasztó kezelések felkeltették érdeklődését, keressen minket és egy egyéni bőrdiagnosztika alkalmával összeállítjuk az Ön bőrének megfelelő kezelési – és otthonápolási protokollt. 

Otthoni kiegészítő ápolás Retinol Forte termékcsaláddal:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.

Retinol Forte tisztító szappan
Eredményesen távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Glikolsavat, A-vitamint, hatékony tisztító anyagokat és ápoló hatású allantoint tartalmaz. Lágy, bársonyos bőrt és egészséges bőrszínt biztosít.

Retinol Forte fiatalító arctisztító folyadék (száraz bőrre, zsíros bőrre)
A tisztítás következő lépéseként alkalmazzuk. AHA tartalmának köszönhetően koptatja, hidrogénperoxiddal halványítja a bőrt, a benne lévő A-vitamin pedig serkenti a sejtmegújulást. Tisztítja, tonizálja a bőrt.

Retinol Forte éjszakai krém
Elősegíti az ú és egészségesebb sejtek képződését, a kollagén rostok termelődését, az elasztán rostok regenerációját. A bőrben egy önregenerációs folyamatot indít el.

Retinol Forte bőrfehérítő krém
A termékcsaládhoz tartozó bőrhalványító krém. AHA tartalma mellett természetes medveszőlő kivonatot, koji savat, és más halványító összetevőket tartalmaz. Rendszeres használatával halványítható a Nap okozta, terhesség miatti, vagy más hormonális eredetű pigment rendellenesség. A termék azelainsav tartalma miatt aknés bőr kezelésére is hatékony, mivel ez a sav a faggyútermelést nagymértékben csökkenti.

Árak

Hámlasztó kezelések

Dinamikus vízsugár peeling Quadro géppel
6.000 Ft.
Savas mélyhámlasztás I. peloid maszkkal
8.400 Ft.
Savas mélyhámlasztás II. ultrahanggal
9.400 Ft.
Mikrodermabrázó peloid maszkkal
7.300 Ft.
Hámlasztó kezelés bérletek
5 alkalmas hámlasztó kezelés peloid maszkkal 30 ml krém ajándék
42.000 Ft. AKCIÓ
5 alkalmas hámlasztó kezelés ultrahanf 30 ml krém ajándék
47.000 Ft. AKCIÓ
5 alkalmas mikrodermabrázió peloid maszkkal 30 ml krém ajándék
36.500 Ft.

Egyéni igényekre szabott hámlasztó kezelések kúraszerű (legalább 5 alkalom) igénybevétele esetén egyedi bérletkonstrukciókat dolgozunk ki. A részletekért érdeklődjön a Szalonban.

Mutasd a teljes árlistát