Arckezelések

Hámlasztó kezelések

Hatékony megoldások minden bőrproblémára AHA és BHA hatóanyagokkal. A kezeléseket kúraszerűen, kizárólag ősztől – tavaszig végezzük.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr „kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából 1 hónapot vesz igénybe. Az egy hónapon keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

A kezelést az alábbi problémákkal küszködőknek ajánljuk

 • akinek a bőre egyenetlen felszínű
 • aki ráncosodik
 • akinek a bőre egyenetlenül pigmentált, a napfény, szoláriumozás károsította
 • aki gyors és eredményes kezelést szeretne
 • akinek bőre fáradtnak, vitalitást vesztettnek tűnik
 • aki pattanásoktól és hegektől szenved

Négy lépcsős kezelés

 1. Konzultáció
 2. Előkészítés | otthon 2 hétig a kezelés megkezdése előtt használni kell a Retinol Forte termékeket. Ezzel készítjük elő a bőrt a hámlasztásra. Fokozottan kell figyelni a fényvédelemre!
 3. Kozmetikai kezelés | személyre szabottan zajlik a bőrelváltozás és a bőrtípus függvényében.
 4. Utókezelés | otthoni ápolás a Retinol Forte termékekkel, fényvédőt tartalmazó krém kötelező használata!

Mikor nem alkalmazható a kezelés?

 • hatóanyag érzékenység
 • bőrrák
 • aktív herpesz
 • terhesség és szoptatás
 • Roacuttan használata az elmúlt 6 hónapban
 • gyulladt, frissen leégett bőr
 • fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén.

A kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!

A hámlasztó kezelések eredményes alkalmazásához feltétlenül szükséges a páciens együttműködése és az otthoni ápolásra ajánlott termékek megfelelő, rendszeres használata

Szalonkezelések és időtartamuk:

I. Hámlasztó kezelés (45 perc/alkalom 5-6x ismételve 7-10 naponta)

A hámlasztó kezeléseket bőrtípusnak és a problémának megfelelő termékcsaláddal végezzük Ester C, Recovery, Nutri-Peptide, Glycopure, Retin-A

 1. Letisztítás a kezelés típusának megfelelő szappannal
 2. Peeling 1. – rizsselyem peeling,  2%-os szalicilsavat tartalmaz
 3. Peeling 2. – bőrtípusnak megfelelő peeling folyadék
 4. Bőr PH visszaállítás
 5. Bőrtípusnak megfelelő táplálás szérummal és fényvédelem

A mélyhámlasztó kezelések egy-egy alkalommal is végezhetőek az aktuális kezelés eredményének fokozásaképpen. Kúra esetén a kúra alatt a peeling folyadékokat akár váltogatjuk is a bőr reakciójának függvényében. Mélyhámlasztó kezeléseket kozmetikai gépekkel is végzünk, melyekről bővebb információt itt talál: link gépi mélyhámlasztó kezelések.

A feltüntetett kezelési sorok csak tájékoztató jellegűek, hiszen az aktuális kezelés kiválasztása minden alkalommal egyénre szabott és függ a bőr éppen aktuális állapotától. Amennyiben a hámlasztó kezelések felkeltették érdeklődését, keressen minket és egy egyéni bőrdiagnosztika alkalmával összeállítjuk az Ön bőrének megfelelő kezelési – és otthonápolási protokollt. 

Otthoni kiegészítő ápolás Retinol Forte termékcsaláddal:

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki. Személyre szóló tanácsadásunk keretében ajánlást teszünk az Ön bőrtípusának megfelelő otthoni krémek használatára is.

Retinol Forte tisztító szappan
Eredményesen távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Glikolsavat, A-vitamint, hatékony tisztító anyagokat és ápoló hatású allantoint tartalmaz. Lágy, bársonyos bőrt és egészséges bőrszínt biztosít.

Retinol Forte fiatalító arctisztító folyadék (száraz bőrre, zsíros bőrre)
A tisztítás következő lépéseként alkalmazzuk. AHA tartalmának köszönhetően koptatja, hidrogénperoxiddal halványítja a bőrt, a benne lévő A-vitamin pedig serkenti a sejtmegújulást. Tisztítja, tonizálja a bőrt.

Retinol Forte éjszakai krém
Elősegíti az ú és egészségesebb sejtek képződését, a kollagén rostok termelődését, az elasztán rostok regenerációját. A bőrben egy önregenerációs folyamatot indít el.

Retinol Forte bőrfehérítő krém
A termékcsaládhoz tartozó bőrhalványító krém. AHA tartalma mellett természetes medveszőlő kivonatot, koji savat, és más halványító összetevőket tartalmaz. Rendszeres használatával halványítható a Nap okozta, terhesség miatti, vagy más hormonális eredetű pigment rendellenesség. A termék azelainsav tartalma miatt aknés bőr kezelésére is hatékony, mivel ez a sav a faggyútermelést nagymértékben csökkenti.

Árak

Hámlasztó kezelések

Dinamikus vízsugár peeling Quadro géppel
6.000 Ft.
AHA kezelés, peloid maszk
7.900 Ft.
Ester-C hámlasztó kezelés
7.900 Ft.
Mikrodermabrázó, peloid maszk
6.100 Ft.
Hámlasztó kezelés bérletek
5 alkalmas hámlasztó kezelés gumi maszkkal 30 ml krém ajándék
39.500 Ft. AKCIÓ
5 alkalmas mikrodermabrázió gumi maszkkal 30 ml krém ajándék
32.500 Ft. AKCIÓ

Egyéni igényekre szabott hámlasztó kezelések kúraszerű (legalább 5 alkalom) igénybevétele esetén egyedi bérletkonstrukciókat dolgozunk ki. A részletekért érdeklődjön a Szalonban.

Mutasd a teljes árlistát