Gépi kezelések

GIGI Quadro Time Machine – 6 szintü fiatalítás

Egy négyfunkciós kezelőgép, amely visszaforgatja az idő kerekét. Akár egy évtizedet is fiatalodhat 4-6 kezelés után! még hogy az időt nem lehet megállítani. De igen!

Minden kezelés alapvető eredménye, a bőr fiatalítása, feszesítése, ránctalanítása. A különböző speciális termékekkel személyre szabott hatást válthatunk ki. Pl.: bőrnyugtató kezelés érzékeny rozáceás bőrre, halványító kezelég pigment foltos bőrre, gyors szépítő kezelés, hajhagyma stimuláló kezelés, stb. A négyfunkciós szúrás és vágásmentes kezelőgép, már az első alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket és nemcsak megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét.

Kezelések a négyfunkciós készülékkel

1. Dinamikus vízsugár peeling
Szuperszonikus sebességgel áramló víz és levegő keverékével, mint egy apró, hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt. javul a bőr hatóanyag felszívó képessége, beindul a sejtregenerálódás, a víz hatásának köszönhetően csökken a ráncok mélysége. A peelingezéssel egyidőben nyirokmasszázst is végezhetünk.

2. Tűnélküli mezoterápia
Mezo tollal és golyós applikátorral. A mezzo toll segítségével ideiglenes pórusokat hozunk létre, majd a golyós applikátorral speciális szérumokat juttatunk a sejtekbe.

3. Y – Lifting
Két kezelés egy időben. A kezelőfej izom stimulációt végez, miközben mélyre juttatja a hatóanyagokat. Az arckontúrok megemelkednek, a ráncok kisimulnak, a bőr visszanyeri fiatalos feszességét.

4. Spray funkció
Hidratálás, hűtés, nyugtatás. A hidratáló koncentrátum üdévé, frissé varázsolja bőrét, tökéletesen kiegészítve a kezelés hatékonyságát.

Quadro Time Machine

Kezelések árai*

Dinamikus vízsugár peeling: 5.500,- / alkalom (5 perc)

Dinamikus vízsugár peeling + tűnélküli mezoterápia: 18.000,- /alkalom (30 perc)

Y-lifting: 7.000.- / alkalom – (15 perc)

Hajhagyma stimuláló kezelés: 7.000,- / alkalom 

Egy teljes kezelés: 25.000 Ft. (50 perc)

*ha bármelyik részkezelésre 4 alkalmas bérletet vált az 5. alkalom ajándék.