Gépi kezelések

GIGI Quadro Time Machine – 6 szintü fiatalítás

Egy négyfunkciós kezelőgép, amely visszaforgatja az idő kerekét. Akár egy évtizedet is fiatalodhat 4-6 kezelés után! még hogy az időt nem lehet megállítani. De igen!

Minden kezelés alapvető eredménye, a bőr fiatalítása, feszesítése, ránctalanítása. A különböző speciális termékekkel személyre szabott hatást válthatunk ki. Pl.: bőrnyugtató kezelés érzékeny rozáceás bőrre, halványító kezelég pigment foltos bőrre, gyors szépítő kezelés, hajhagyma stimuláló kezelés, stb. A négyfunkciós szúrás és vágásmentes kezelőgép, már az első alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket és nemcsak megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét.

Kezelések a négyfunkciós készülékkel

1. Dinamikus vízsugár peeling
Szuperszonikus sebességgel áramló víz és levegő keverékével, mint egy apró, hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt. javul a bőr hatóanyag felszívó képessége, beindul a sejtregenerálódás, a víz hatásának köszönhetően csökken a ráncok mélysége. A peelingezéssel egyidőben nyirokmasszázst is végezhetünk.

2. Tűnélküli mezoterápia
Mezo tollal és golyós applikátorral. A mezzo toll segítségével ideiglenes pórusokat hozunk létre, majd a golyós applikátorral speciális szérumokat juttatunk a sejtekbe.

3. Y – Lifting
Két kezelés egy időben. A kezelőfej izom stimulációt végez, miközben mélyre juttatja a hatóanyagokat. Az arckontúrok megemelkednek, a ráncok kisimulnak, a bőr visszanyeri fiatalos feszességét.

4. Spray funkció
Hidratálás, hűtés, nyugtatás. A hidratáló koncentrátum üdévé, frissé varázsolja bőrét, tökéletesen kiegészítve a kezelés hatékonyságát.

 

Quadro kezelések

Teljes kezelés
25.500 Ft.
Dinamikus vízsugár peeling
6.000 Ft.
Tű nélküli mezoterápia
12.000 Ft.
Dinamikus vízsugár peeling + tűnélküli mezoterápia
17.500 Ft.
Y-Lifting
7.500 Ft.
Quadro kezelés bérletek
4 alkalmas bérlet - teljes kezelés Ajándék: bőrtípusnak megfelelő lemosó és 20ml krém
99.000 Ft. AKCIÓ

Egyéni igényekre szabott Quadro kezelések kúraszerű (legalább 5 alkalom) igénybevétele esetén egyedi bérletkonstrukciókat dolgozunk ki. A részletekért érdeklődjön a Szalonban.

Mutasd a teljes árlistát